CHI SIAMO    ENTERTAINMENT    CONCERTI    SIAE E INPS    SERVIZI    PERIZIE E CONSULENZE     WORKSHOP    EDIZIONI    LINK    CONTATTI    日本語    TÜRKÇE   

TURKISH Presentation 
Turkish presentation/ Turkce sunum

J Music sas,  İtalya’da sanatsal organizasyonlar, konserler, festivaller, sergiler, düğün ve kokteyler için seçkin müzik etkinlikleri düzenlemektedir. Caz, klasik, swing, pop, etnik gibi geniş bir müzik yelpazesine sahip olan şirketimiz, tecrübeli müzisyenleri  ile profesyonel  bir hizmet vermektedir.  Müzisyenlerimiz arasında İtalyan asıllı Türk şarkıcı Yasemin Sannino da bulunmaktadır. Büyüleyici sesi ile Türk ezgilerini İtalya’da yaşatan sanatçımız , Türkçe , İngilizce ve İtalyanca şarkılardan oluşan geniş bir repertuara sahiptir.  Şirketimizin Genel  Müdürü  Piyanist Luca Ruggero Jacovella, Yasemin Sannino ile birlikte İstanbul Film Festivali açılışı, Galata kulesi , Eskişehir Festivali gibi bir çok önemli organizasyonda konserler vermişlerdir.  Türkçe, İngilizce, Almanca ve İtalyanca dilleri ile iletişim imkanlarımız bulunmaktadır. Şirket felsefemiz, eğlenceyi sanatsal tutku ile birleştirerek misafirlerimizin arzuları doğrultusunda seçkin ve titiz bir hizmet vermektir.

www.jmusicweb.com Internet adresimizden müzik gruplarımız ve organizasyonlarımızla ilgili videolar ve fotoğraflara ulaşarak geniş bilgi edinebilirsiniz. Yirmi yılı aşkın bir süredir Roma’daki prestijli  lüks otellerle partnerliği  devam etmekte olan şirketimiz;  gala yemekleri, kongre,  düğün, kokteyl organizasyonlarının yanısıra ses ve ışık teknik hizmetleri  vermekte, piyano, DJ ekipmanı ve arzu edildiği takdirde Dj setleri kiralamaktadır.

Portföy;

Hotel Eden, Hotel De Russie, Condé Nast, 'Gusto, Cotton Club Roma; Meet Group, Lux Vide spa, Art Cafè - Roma, Voci dal Ghetto - Trieste, Mindshare spa - Milano, Palazzo Farnese - Roma, Ambasciata USA - Roma, Istituto Polacco - Roma, Nissan Europe, Premio Internazionale Anco Marzio - Roma, Ostia Jazz - Roma, Casinò di Venezia, IF, Royal De Meure, Marymount Int. Rome, Marriott Rome Park Hotel, Midnite jazz at Locarno Hotel Roma, 5 Sensi, Nomura International, Moevenpick Roma, Vinoforum Roma, Impala Kommunikation, Kimbe, Hotel Columbus Roma, TrailersFilmFest, Comune di Civitavecchia, Teatro Carlo Felice Genova, ...

İletişim:

Email: info@jmusicweb.com

Telefon: 0039 06 30683466

    
CATEGORIE DI RICERCA ASSOCIATE

Copyright©2013 by J Music sas. E' vietata la riproduzione anche parziale dei contenuti. Ogni abuso verrà perseguito a norma di legge.
J Music sas
  Roma - tel: +39 06.30683466 (after 11 am) - www.facebook.com/jmusicweb  info@jmusicweb.com | Webmaster

   

Privacy Policy Cookie Policy